fbpx

Ochrana osobních údajů

Zest Brand Group s.r.o.

  1. Společnost Zest Brand Group s.r.o., se sídlem Chýnovská 148, Tábor – Měšice, 39156, IČ: 08360685, zapsaná u Krajského soudu v Českých Budějovicích, oddíl C, vložka 29051 zpracovává v případě vaší poptávky služeb ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, následující osobní údaje:
    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefon
  1. Jméno, příjmení, emailovou adresu a telefon je nutné zpracovat pro vytvoření nabídky služeb, jednání o této nabídce nebo za účelem odpovědi na Vámi vznesený dotaz. Takové zpracování umožňuje ust. § 5 odst. 2 písm. b) zákona o ochraně o osobních údajů. Tyto osobní údaje budou zpracovávány společností Zest Brand Group s.r.o. nejdéle 2 roky od vaší poptávky, pokud neudělíte souhlas k dalšímu zpracování.

3. Zpracování osobních údajů je prováděno společností Zest Brand Group s.r.o., tedy správcem osobních údajů, osobní údaje však pro tuto společnost mohou zpracovávat případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací.

 

4. Vezměte na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:

    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    • požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,
    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů – tento výmaz však bude mít za následek ukončení jednání o smlouvě,
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Zest Brand s.r.o.

  1. Společnost Zest Brand s.r.o., se sídlem Chýnovská 148, Tábor – Měšice, 39156, IČ: 06553931, zapsaná u Krajského soudu v Českých Budějovicích, oddíl C, vložka 26835 zpracovává v případě vaší poptávky služeb ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, následující osobní údaje:
    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefon
  1. Jméno, příjmení, emailovou adresu a telefon je nutné zpracovat pro vytvoření nabídky služeb, jednání o této nabídce nebo za účelem odpovědi na Vámi vznesený dotaz. Takové zpracování umožňuje ust. § 5 odst. 2 písm. b) zákona o ochraně o osobních údajů. Tyto osobní údaje budou zpracovávány společností Zest Brand s.r.o. nejdéle 2 roky od vaší poptávky, pokud neudělíte souhlas k dalšímu zpracování.
3. Zpracování osobních údajů je prováděno společností Zest Brand s.r.o., tedy správcem osobních údajů, osobní údaje však pro tuto společnost mohou zpracovávat případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací.

 

4. Vezměte na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:

    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    • požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,
    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů – tento výmaz však bude mít za následek ukončení jednání o smlouvě,
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.
Fakturační údaje

Zest Brand Group s.r.o.
→ 
Marketingová agentura ←
Chýnovská 148, Tábor – Měšice, 391 56
IČ: 08360685
DIČ: CZ08360685
Bankovní spojení: 2501669246/2010 (Fio banka)

Společnost je zapsána v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Českých Budějovicích, oddíl C, vložka 29051

Fakturační údaje

Zest Brand s.r.o.
→ Grafické studio ←
Chýnovská 148, Tábor – Měšice, 391 56
IČ: 06553931
DIČ: CZ06553931
Bankovní spojení: 2201317476/2010 (Fio banka)

Společnost je zapsána v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Českých Budějovicích, oddíl C, vložka 26835

Kde nás najdete?

Tomkova 2099, Tábor, 390 01
Najdete nás ve 4. patře

Otevřeno máme pro vás
PO-PÁ: 8:00 - 16:30 hod.

Webové stránky Tábor | Weby Tábor | Reklamní agentura Tábor | Marketingová agentura Tábor | Reklama Tábor | Marketing Tábor | Reklama a propagace Tábor | Reklama na Facebooku Tábor | Reklama na Googlu Tábor | Reklama na Seznamu Tábor | Grafika Tábor